Utroskab er dårligt og det skader kun parforholdet

Mange gør det, men det de gør, kan være skjult godt. Dem der gør det, forsøger at holde det hemmeligt for deres partner. Det er ikke nogen positiv hemmelighed eller overraskelse. Tværtimod kan det ende parforholdet, hvis hemmeligheden kommer frem i lyset. Hemmeligheden som der skrevet om her, har du sikkert allerede gættet; det handler om utroskab. Men hvordan påvirker det parforholdet og de involverede parter. Og hvordan ser man signalerne, når ens partner er utro.

Nogle gange kan det være, at parforholdet ikke lige er så positivt, som det plejede at være. Nogle gange kan det være at gnisten er væk og hverdagen er begyndt at tage over. Og du er begyndt at savne følelsen af at være nyforelsket, som dengang du mødte partner. Spændingen ved parforholdet er væk og den er tiltrængt og en vigtig del af parforholdets virke. Det kan derfor være nemt, at lade sig friste, hvis man møder en anden mere spændende partner, hvis ens eget parforhold er i krise. Du savner en, der kan give dig spændingen tilbage. Men inden du lader dig friste, er der nogle forhold ved utroskab, du skal læse.

 • Din dårlige samvittighed vil påvirke dig og den vil æde dig op indvendig
 • Du vil komme med dårlige grunde for at retfærdiggøre det
 • Du komme til at leve et usikkert og i konstant frygt for at du vil blive opdaget
 • Du bliver paranoid og kommer til at overvåge din telefon og computer
 • Du sårer din partner

Der er ikke noget positivt ved at være utro. Du rammer den du har kær, og du vil gøre alt for ikke at tænke på det, og du følger dig jaget af dine egne tanker og en dårlig skyldfølelse.

Oplever i utroskab kan parterapi være en god ide.

One Reply to “Utroskab ødelægger parforholdet”

 1. En af de vigtigste årsager til at undgå utroskab er, at du trækker dig følelsesmæssigt fra din partner.

  Hvis du er utro, fordi du savner nærhed med din partner, starter utroskab en negativ spiral. For når dine følelser søger mod en anden, skaber det blot endnu mere afstand til din faste partner. Utroskab er begyndelsen til enden.

  Selv hvis din partner forsøger at gøre jeres forhold bedre, opdager du det ikke, fordi du mentalt er langt væk.

  Derfor er utroskab ikke løsningen på parforholdsproblemer. Tag hellere en snak med din partner, og gå evt. i parterapi, hvis du synes, forholdet mangler indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *