Par der elsker hinanden

I får her 4 dårlige vaner i et parforhold – som du kan rette op på ved hjælp af ganske få tiltag og med det samme.

I alle parforhold vil der opstå dårlige vaner. Vaner som betyder, at man efterhånden mister kærligheden til hinanden og i værste tilfælde ender i en skilsmisse – og det kan de fleste parterapeuter nikke genkendende til.

Antallet af skilsmisser sætter endnu en lidt kedelig rekord med 19.413 skilsmisser i år og det er virkelig mange – og denne rekord bliver slået år efter år.

Derfor kommer vi har med 4 ting du kan gøre for at ændre dit parforholD.

1) sexlivet halter 

Enten at mangle med tiden, eller også bliver den præget af rutine og gentagelser. Forskning viser også entydigt, at sex styrker parforholdet, og det betyder at det er vigtigt at rette op på denne uvane – altså hvos sexlivet ikke fungerer.

Det man kan gøre er at sætte ord på, hvad man har lyst til og sammen tale om de ting der bringer en i den rette stemning. Et andet trick er, at I går i bad om aftenen og går nøgne i seng sammen, for så får I helt automatisk lyst til sex.

2) Itager hinanden for givet

Nogle par glemmer vi simpelthen at være søde mod vores partner.  De gllemer simpelthen at sætte pris på det de har. Det er så vigtigt for et parforhold at anderkende hinaden og parforholdet er nærmest dødsdømt, hvis du sætter karriere, børn, venner eller andre ting før din kæreste. Selvom du kan holde forholdet i live længe, er det langsomt i gang med at dø.

Du skal selvføgelig  ikke glemme dig selv og dine egne behov, men det er super vigigt at være i god balance med den anden og parforholdet. Husk at kysse din partner goddag og farvel hver dag og husk altid møde din partner med et smil – også selvom du har været stresset på arbejde og du måske mest af alt har lyst til at ligge på sofaen.

3) I lytter ikke til hinanden

Det er vigtigt at være åben overfor det den anden siger. Prøv at forholde dig nysgerrigt til den anden siger, tænker og føler. Man kan udvikle mange dårlige vanet, ved at tillægge hinanden tanker, følelser og motiver som i virkeligheden ikke er sande. Mantraet: “Vi kan afslutte hinandens sætninger”, dækker typisk over, at man tror at man altid ved, hvad der foregår i den anden. Ud over at det leder til kedsomhed og mangel på frihed for begge parter, kan det også lede til konflikter.

Du finder er stor guide til parterapi på vores søster site lovecast.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *