Det går den rigtige vej

Det er et nytår og så er det jo tid til at reflektere over året der er gået og se fremad. Derfor vil jeg bruge dette indlæg til at kigge lidt på vores kerneforretning Lovecast.dk og den udvikling der er sket.

Ny udvikling

På Lovecast sker der jo hele tiden nye og spændende ting, og vi øger dag for dag antallet af parteapeuter vi samarbejder med overalt i Danmark – og det er en udvikling vi er rigtig glade for og stolte af. I skrivende stund har vi rundet 60 parteapeuter. Vi har samtidig konstant fokus på at forbedre detaljer på sitet, så det bliver endnu lettere for bruger at finde den helt rigtige parterapeut og hjælp til parforholdet.

Derfor har vi opdateret kontaktformulare og profiler, så de er meget overskuelige og samtidig indeholder flere detaljer om terapeuterne og de enkeltes tilbud og services.

Terapi og Roskilde og Vejle.

Vi har lavet samarbejde med to nye, spændende og dygtige parterapeuter – en i Vejle og en i Roskilde. Vi har derfor opdateret vores hjemmeside og har tilføjet 2 nyt landingssider, som handler om parterapi og parforhold – med særligt fokus på Vejle og i Roskilde.

Parterapi i Roskilde

I Roskilde samarbejder vi med den dygtige og anerkendte parterapeut, Mona Christensen, som har mange års erfaring med at hjælpe par med deres problemer i den gamle by Roskilde – og i hele Region Sjælland for den sags skyld. Mona er yderst kompentent og tilbyder parterapi fra sin klinik centralt i Roskilde ikke langt fra centrum og den gamle domkirke. Vi håber at rigtig mange par vil benytte denne mulighed for parterapi, hos en veluddannet terapeut i hyggelige omgivelser.

Parterapi i Vejle

Selv om det efterhånden er et stykke til siden vi indgik et samarbejde med parterapeut Bente Mikkelsen fra Vejle i Jylland, har vi netop opdateret vores infosiden om parforhold og parterapi Vejle. Dette forbedrer brugernes muligheder for at få et overblik over parterapi i Vejle, og samtidig en masse viden om skilsmisser, familie og parforhold. Vi har lavet en podcast med Bente, som er lige på trapperne og som snart vil være at finde i vores nye video – og podcast arkiv.

Andre tiltag på Lovecast

Vi drosler lidt ned på mængden af interviews med parterapeuter, da vi skal bevare vores fokus på kerneforretningen – nemlig at skaffe klienter til vores mange dygtige terapeuter. Derfor fjerner vi denne mulighed i vores basispakke, og vi vil fremover kun tilbydde dette til vores prokunder – eller mod ekstra betaling. Dette skyldes at arbejdet vi lægger i interviews og indhold er for omfattende, og vi bliver nødt til at stramme lidt op på forretningen, så den kan blive mere rentabel. Vi håber naturligvis på forståelse fra vores kunder.

Vi vil samtidig fokuser mere på den kommercielle del af Facebook – så som annoncer og selvfølgelig også indhold – men det bliver altså med et større fokus på eget indhold.

Vi håber at I stadig vil nyde at besøge vores site – vi lægger hverdag mange kræfter i at holde det opdateret, så det spiller optimalt. Godt fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *