Formanden for Dansk Psykoterapeutforening beskriver, at 80 procent af de par der i dag søger parterapi, henvender sig for at slukke ildebrand og kriser, fremfor at forebygge og udvikle forholdet på den lange bane. Viste du, at man kan se stor stigning i antallet af menneske søger specialrådgivning i privaten?

Hvad får du så ud af at forebygge et ellers godt forhold?

Ifølge specialisterne, så skal det ses som et sundhedstegn, at flere og flere mennesker søger professionel rådgivning i privaten, og ikke kun i arbejdsregi. Der tegner sig et billede af at flere par tager deres forhold seriøst. Ved at styrke kommunikationen i forholdet på et tidligt tidspunkt, kan man nemlig sikre sig bedre vilkår for et længere og mere stabilt forhold.

Som parterapeut, hjælper jeg med forskellige værktøjer der giver forhøjet indsigt i sine egne, og sin partners behov og forventninger til hinanden og forholdet. Det handler blandt andet om at blive helt klar på, sine egne behov og ønsker. Det skaber et solidt fundament, for at man kan kommunikere det ud til sin partner, og få det samme tilbage igen.

Affektiv kommunikation er roden til et langt og lykkeligt parforhold

Under et forløb hos mig, er vi fælles om at skabe et frirum for klar og tydelig kommunikation i øjenhøjde. Affektiv kommunikation kan nemlig forebygge konflikter. Hvis I oplever, at det f.eks. er svært at bo sammen, eller hvis det er svært at være førstegangsforældre eller hvis I oplever at have mistet en smule af gnisten efter forelskelsen har lagt sig, så hjælper jeg med at genoplive og genfinde passionen og gnisten til hinanden.

Selvom, der ikke er nogen åbenlyse problemer i forholdet, og det hele egentlig kører på skinner, så kan parterapi også virke som en forebyggende faktor for effektiv løsning af problemer i fremtiden.

Hvis I har lyst til at investere i hinanden og opbygge en solidt og kærligt forhold med masser af gnist og gejst, der kan sikre glæden og indlevelse for hinanden i mange år frem, så ring gerne direkte for at høre mere om hvordan du/I kan tage det første skridt tlf. 60 71 02 71, eller læs mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *