Selvom du er måske single, og i princippet glad og tilfreds, og har et godt og velfungerende liv, kan det alligevel godt være, at du savner en at dele hverdagen og specielle øjeblikke med. Hvis du har det sådan – ja, så er det nok fordi du er klar til at finde en kæreste. Det at finde en kæreste, er nogle gange lettere sagt end gjort. Nogle gange er man simpelthen nødt til at lave en form for ”game plan” for at finde den helt rigtige kæreste.

Vi har derfor lavet en lille liste med 5 gode råd til hvordan man griber jagten på en kæreste an.

1. Prøv noget nyt

En mulighed for at finde en sød kæreste, er ved at gøre noget man ikke lige plejer at gøre. Gør noget nyt og anderledes og bryd rutinen i dit liv. Det kan eksempelvis være ved at gå en tur i frokostpausen på arbejdet, i stedet for at spise i kantinen som du plejer. Inviter venner eller veninden ud spise et nyt sted eller tag en anden rute når du skal til og fra arbejde. Selv små forandringer kan skabe en helt ny dynamik i din hverdag og i dit liv og det er vigtigt hvis du skal være klar til at møde den eneste ene.

2. Skab nye venskaber

Nu er det ikke fordi der er noget galt ved at være sammen med din gamle ven gymnasiet, din søster eller din gamle ven fra folkeskolen. Men hvis du altid er sammen med de samme mennesker, i en lille begrænsede flok, bliver det meget svært at møde en potentiel kæreste. Derfor gælder det ofte om at tage ”ja hatten” på hvis en ny kollega spørger, om I skal drikke en kop kaffe. Chancen for at du finder en kæreste i en helt ny omgangskreds er nemlig langt større, end hvis du er begrænset til din egen.

3. Tag nogle chancer

Vær ikke bange for at tage det første skridt – ligegyldig hvor svært og grænseoverskridende det kan være.
Det kan være at du har haft et godt øje til en mand/kvinde i noget tid, uden han/hun har erklæret sin totale kærlighed til dig. Hvis du er interesseret, så gør noget ved det – tag chancen og inviter vedkommende ud. Selv du bliver afvist er det godt, for det giver dig mulighed for at komme videre og se dig om efter en anden. Derudover bliver det lettere at spørger igen næste gang, da din jo lige har fundet ud af, at det faktisk ikke er så farligt at bliver afvist.

4. Glem alt om din ekskæreste

Det er super let hurtigt at komme til at sammenligne alle potentielle partnere med sin ekskæresten – især hvis du er blevet såret i dit tidligere parforhold. Men det kan også være at I stadigvæk har en eller anden form for forhold, venskab eller måske har du bare vedkomende i tankerne konstant. Hvis det er tilfældet, kan det være rigtig svært at komme videre og åbne op for en ny partner.
Så hvis du virkelig vil have en ny kæreste, er det en god idé at slette ekskæresten fuldkommen fra dit kærlighedsliv – simpelthen for at give dig selv plads. I kan sandsynligvis stadig godt være venner, men forsøg at holde lidt afstand, så du har mulighed for at blive frigjort – både mentalt og fysisk.

5) Find kærligheden online

En af de absolut bedste møder at finde en ny kæreste på, er uden tvivl på nettet. Det er for første virkelig udbredt, og der findes et hav af gode muligheder og løsninger der passer til alle behov. Det er for længst holdt op med at være pinligt at have mødt sin kæreste på nettet – tværtimod, er det noget langt de fleste singler benytter sig af.
Uanset hvilken datingside eller app du vælger at bruge, er det altid en rigtig god idé, at undgå at bruge alt for mange timer på lange mailkorrespondancer frem og tilbage, eller flere dage på at udtænke det helt rigtige svar på jeres efterhånden uendelige sms-kæde – kom i stedet ud og mød din nye potentielle kæreste i levende live og inviter venkommende på en date.

Hvis du vil have et overblik over de muligheder du har for at finde en kæreste på nettet findes der er hav af muligheder – nogle er gratis andre koster penge. Her er en god muligheder for at finde gratis datingsider.

God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *